ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΑΣ

Κρατήστε ένα τραπέζι

Απολαύστε το αγαπημένο σας φαγητό, μοναδική ατμόσφαιρα με τροπική ατμόσφαιρα, φιλικό προσωπικό και αυθεντικά πιάτα στο Yummy India Restaurant.


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΑΣ

Η Yummy India λειτουργεί σήμερα τα τρία καταστήματά της στην Κύπρο. Το ένα βρίσκεται κοντά στην όμορφη παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από τον κεντρικό δρόμο των Φοινικούδων, το δεύτερο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης Λευκωσίας και το νέο τρίτο εστιατόριο βρίσκεται στην οδό Αγίας Φιλάκεσου στη Λεμεσό.

Το Yummy India Restaurant είναι ένα ινδικό εστιατόριο φαγητού. Αυτό το εστιατόριο σας καλωσορίζει σε μια μοναδική ατμόσφαιρα με τροπική ατμόσφαιρα, παραδοσιακό πνεύμα, φιλικό προσωπικό και αυθεντικά πιάτα. Το Yummy India Restaurant προσφέρει μια μοναδική εμπειρία φαγητού, που σερβίρει πρωτοποριακή ινδική κουζίνα σε ένα κομψό και κομψό περιβάλλον, που βρίσκεται στην καρδιά της Κύπρου.

Το Yummy India Restaurant προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία πιάτων που παρασκευάζονται με αυθεντικές ινδικές συνταγές. Σε όλη τη σκληρή δουλειά, μάθαμε πώς ακόμη και ο πιο απαιτητικός πελάτης.

βρήκαμε την πιο κατάλληλη φόρμουλα για το πώς η κουζίνα με τις τουριστικές προτιμήσεις και ταυτόχρονα διατηρούμε την αυθεντικότητα και την πρωτοτυπία.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το μενού μας

Starters / Ορεκτικό

Vegetable Samosa / Λαχανικά Samosa € 3.00
Samosa Chat / Συνομιλία Samosa € 4.00
Onion Bhaji / Κρεμμύδι Bhaji € 4.00
Vegetable Pakoda / Λαχανικά λαχανικά € 5.00

Tandoori Starters / Ορεκτικά Tandoori

Tandoori Chicken / Κοτόπουλο Tandoori € 8.50
Chicken Tikka / Βελάκια κοτόπουλου € 9.50
Hariyali Chicken Tikka / Τρίκα κοτόπουλου Hariyali € 9.00
Afgani Tandoor Chicken / Κοτόπουλο Afgani Tandoor € 9.50

Lamb Dishes / Πιάτα αρνιού

Lamb Korma / Αρνί Κορμά € 11.50
Lamb Curry / Αρνί Κάρι € 11.50
Lamb Masala / Αρνί Μασάλα € 11.50
Lamb Saagwala / Αρνί Σααγκουάλα € 11.50


Επικοινωνήστε μαζί μας


    Η γκαλερί μας