Σχετικά με εμάς

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΑΣ

Το Yummy India Restaurant Cyprus θεωρείται μια πλούσια αρχιτεκτονική και πολιτιστική ιστορία και ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης. Προσπαθούμε να είμαστε διαφορετικοί στην προσφορά μας στους πελάτες μας. Το φαγητό στο εστιατόριο Yummy India Indian είναι μια διασκεδαστική, απλή και σπιτική εμπειρία με την οικογένεια και τους φίλους σας. Εξυπηρετούμε τους αναγνωρισμένους πελάτες μας τις πραγματικές λιχουδιές από την αυθεντική ινδική κουζίνα.
Έχουμε θέσει τα πρότυπα για να προσφέρουμε κορυφαία ινδική κουζίνα για να ορίσουμε δείπνα στο Cyprus.Με το πάθος για τη δημιουργία εμβληματικής ινδικής κουζίνας με μια μοντέρνα και δημιουργική αίσθηση, σε συνδυασμό με τη δέσμευσή μας για άψογη εξυπηρέτηση. Με την πάροδο των ετών, είμαστε υπερήφανοι που χτίσαμε μια φήμη με έναν πιστό αριθμό επανειλημμένων επισκεπτών, καθώς και ως ο προτεινόμενος προορισμός για τους επισκέπτες στο Cyprus.Τα ετοιμασμένα πιάτα είναι φρέσκα και παρασκευασμένα από τους

επαγγελματίες σεφ μας με εμπειρία άνω των 30 ετών. Προσπαθούμε να σερβίρουμε τα καλύτερα παραδοσιακά γεύματα και σνακ, δίνοντας στους πελάτες μας την αληθινή αίσθηση του όμορφου και γευστικού ινδικού φαγητού σε μια ξένη χώρα. Προσφέρουμε επίσης επαγγελματική τροφοδοσία στους πελάτες μας με βάση τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό τους.
Ρίξτε μια ματιά στο μενού φαγητού μας, το οποίο περιέχει παραδοσιακή καλύτερη ινδική κουζίνα σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες. Είτε αναζητάτε μια ιδανική τοποθεσία για ένα βασιλικό δείπνο ή κομψή εμπειρία υψηλής ποιότητας ινδικής κουζίνας, το μενού Yummy India Restaurant είναι ένας ισορροπημένος συνδυασμός αυθεντικών ινδικών χορτοφαγικών και μη χορτοφαγικών πιάτων. Αν θέλετε να απολαύσετε αυθεντικό ινδικό φαγητό με άνεση στο σπίτι τους, μπορείτε να κάνετε παραγγελία μέσω διαδικτύου είτε μέσω διαδικτύου χρησιμοποιώντας Ideal / Πιστωτική κάρτα ή μετρητά κατά την παράδοση.